Почетна
О нама
НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ


НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ, БИОГРАФИЈА, МИСИЈА И ВИЗИЈА

НАЧЕЛНИК
ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР
ЗАМЈЕНИК НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР САВЈЕТНИК НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР
Перо Павловић

рођен 17.11.1987.године у Брчком, ожењен, отац двоје дјеце.
Звање дипломираног економисте стекао на факултету за пословне студије- смијер финансије и банкарство.
По завршетку студија радио у приватној фирми у одјељењу финансија и рачуноводства, тренутно ради као приватни предузетник.
Душан Јовичић Стево Мијатовић, дипл.инж.пољопривреде

МИСИЈА

Мисија Општине Доњи Жабар је да створи ефикасну, одрживу и демократску локалну самоуправу кроз заједничко дјеловање грађана,привреде и удружења грађана и пружањем високо квалитетних услуга својим корисницима. Настојаћемо да увијек слушамо наше суграђане и п ривреду,и да заједнички доносимо одлуке. Кључ успјеха руковођења општином налази се у одличном тиму,а збир изузетних и вриједних појединаца,окупљених око добре идеје,мотивисаних напретком наше општине осуђен је на успјех. Нас увијек можете оцјењивати по ономе што смо урадили,по чињеницама, а не обећањима. Много тога је урађено,много започетог приводимо крају.Напори на стварању просперитетне општине Доњи Жабар ниједног момента нису застали и заједно са Вама ми мијењамо живот набоље.Сваког дана, корак по корак. И даље нас чека много посла и рада. Циљ нам је да народ живи европски у Српској и БиХ – удобно,културно и безбједно. Грађани,учинимо све да Општина Доњи Жабар увијек буде општина за примјер,са најбољим праксама!


ВИЗИЈА Општина Доњи Жабар одржива и безбједна општина

Сервис грађана – Општина Доњи Жабар ће наставити да побољшава своју организацију и рад по питању нивоа услуга и односа према грађанима.Основна оријентација ће бити задовољење потреба грађана на брз и ефикасан начин. Представници грађана у општини Доњи Жабар заступаће увек ставове и потребе свих. Основни циљ - срећни и задовољни грађани који живе и раде на принципу довољности, са развијеном привредном инфраструктуром, очуваним и развијеним природним, културним и историјским цјелинама и високо развијеном еколошком свијешћу гдје се поштују принципи очувања животне средине. Убрзаћемо изградњу на цијелом подручју Општине усклађену са захтјевима грађана да наша општина буде пријатно мјесто за живот.Радом на заштити животне средине и одрживог развоја Општина Доњи Жабар ће тежити да буде пожељно мјесто за живот. Бићемо познати по борби за интересе сваког грађанина општине.Сви грађани, особе са посебним потребама и млади, имаће пуну подршку своје општине која ће се системски борити за бољи квалитет њиховог живота. Брига о здрављу свих грађана биће у врху приоритета,у складу са нашим могућностима.

ОДРЖИВА ЛОКАЛНА ЗАЈЕДНИЦА–АКТИВНО, ЕФИКАСНО И УСПЈЕШНО!

Важне вијести

Обавјештење кризног штаба

Обавјештење кризног штаба за ванредне ситуације ...

АКТИ поводом корона вируса.

Наредба о раду приврених субјеката ...

Јавни оглас

Јавни оглас О додјели студентских стипендија за школску 2019/2020 ...

Галерија

Фото-Видео