ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА
 
 
ПОСЈЕТИТЕ СКУПШТИНУ !
 ГРАЂАНИ, УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА, ГРУПЕ УЧЕНИКА И ДРУГА ЗАИНТЕРЕСОВАНА ЛИЦА
 
ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА - Три корака до Скупштине, куће свих грађана Општине Доњи Жабар
 

Демократизација наше земље подразумијева и отварање свих оних врата која су до сада за грађане била затворена.
Скупштина општине Доњи Жабар,у складу са одредбама члана 108. Статута Општине Доњи Жабар,започела је нови програм који ће омогућити грађанима да се ближе упознају са радом највишег органа наше Општине.
 Сви они који то желе биће у прилици да посјете здање Скупштине општине Доњи Жабар.

То је могуће учинити у свега три веома лака корака:
 
КОРАК 1
 

Никада нисте били у прилици да посјетите зграду Скупштине општине Доњи Жабар?Вољели бисте да прошетате скупштинском салом,сједнете на одборничка мјеста, разговарате са одборницима,осјетите атмосферу мјеста на којем се доносе најважније одлуке за нашу Општину?

Хтјели бисте да се сликате за скупштинском говорницом и онда слику показујете пријатељима?Желите да поведете и чланове своје породице,пријатеље,комшије?
Имате жељу и то је за први корак сасвим довољно.

 
КОРАК 2
 

За други корак вам је потребан телефон. Позовите Скупштину општине Доњи Жабар и пријавите се за посјету. Број телефона је 054/875-100. Тражите Предсједника Скупштине општине Лазара Стојановића,или Самостално стручног сарадника за скупштинске послове Ружицу Јовичић. Они ће Вам објаснити процедуру за пријављивање и понудити вам расположиве термине за посјету. То корак број 2 чини завршеним

 
КОРАК 3
 

Зграда Скупштине општине Доњи Жабар се налази у Доњем Жабару и отворена је за посјетиоце сваког посљедњег  петка у мјесецу. 
Дођите у Скупштину у заказано вријеме и бићете у прилици да у организованим групама, уз помоћ наведених лица обиђете скупштинску салу и упознате се са радом највишег органа наше Општине,Скупштине општине Доњи Жабар. Куће свих грађана Општине.

Видите, могуће је то урадити у три корака.
 
Ако желите присуствовати сједници Скупштине и на њој активно учествовати, постављати питања и износити своје приједлоге и мишљења о битним питањима локалне самоуправе и од заједничког интереса за грађане општине, И ТО ЋЕМО ВАМ ОМОГУЋИТИ, НАЈМАЊЕ ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ, у термину који заједнички договорите са ПРЕДСЈЕДНИКОМ СКУПШТИНЕ.
 
АКТУЕЛНО
- На кафу са начелником
- Дан отворених врата   Скупштине
- Јавне набавке
- Конкурси
- Oгласи и обавјештења
ИНФОРМАЦИЈЕ
- Мјесне канцеларије
- Мјесне заједнице- контакт
- Важни телефони
- Удружења
- Спортске организације
ОБРАСЦИ