НА КАФУ СА НАЧЕЛНИКОМ
 
 
НА КАФУ СА НАЧЕЛНИКОМ
    ПИТАЈТЕ НАЧЕЛНИКА!

Општина Доњи Жабар организуje сусрет „На кафу са начелником”. Начелник општине Доњи Жабар Никола Ђокановић,уз кафу,са грађанима разговара о проблемима које су они уочили на својој општини. Грађани имају прилику да у опуштеној атмосфери, четвртком, разговарају о разним темама које се тичу даљег побољшања квалитета живота на подручју Општине. Начелник и сви из тима општине Доњи Жабар су увијек спремни да саслушају примједбе и сугестије грађана ради анализе и припреме најбољих рјешења за одређене проблеме.

   Сматрамо да је јако битно успостављати непосредан и директан однос са грађанима. Трудимо се да на све начине даље унаприједимо комуникацију са нашим грађанима и пословним сектором и ово је само једна у низу акција које предузимамо.Не желимо бити бирократе које сједе у канцеларијама и немају никакав додир са спољњим свијетом. Желимо да увијек будемо доступни грађанима. Дружење уз кафу је само једна од активности које доприносе још бољој комуникацији са грађанима.

Заинтересовани се, за дружење уз кафу, обавезно унапред пријављују преко интернет презентације www.opstinadonjizabar.com или на телефон Техничког секретара Стручне службе Скупштине и Начелника општине – Наташа Јосиповић: 054 875-100.

Грађани и пословни сектор у пријатној и опуштеној атмосфери разговарају са начелником општине и његовим тимом. Очекујемо покретање разних тема везаних за опште комуналне послове,инвестиције и улагања,просторно уређење и слично, кaо и постављање комплекснијих питања на која грађани траже одговоре.

У оквиру даљег унапређења комуникације са грађанима,општина Доњи Жабар спроводиће низ активности под називом „Са представницима општине,отворено лицем у лице”. „На кафу са начелником” је само један сегмент оваквог вида сарадње са грађанима.

Сваког четвртка од 12 до 15 часова, по договору,имате прилику да попијете кафу са начелником своје општине и са њим разговарате о проблемима Општине Доњи Жабар.

 
 ПРИЈАВА
     

Име и презиме :

*
Адреса :
*
Телефон :
*
E-mail адреса :
*
     
 

 

АКТУЕЛНО
- На кафу са начелником
- Дан отворених врата   Скупштине
- Јавне набавке
- Конкурси
- Oгласи и обавјештења
ИНФОРМАЦИЈЕ
- Мјесне канцеларије
- Мјесне заједнице- контакт
- Важни телефони
- Удружења
- Спортске организације
ОБРАСЦИ